tiistai 17. joulukuuta 2013

Matkakuumetta


Koulupäivät sen kun vähenee päivä päivältä vain nopeammin ja nopeammin. Penkkareihin on ainoastaan 57 päivää, kun taas viimeinen kunnollinen koulupäivä on noin pari viikkoa ennen sitä. Koeviikko loppuu joskus tammikuun lopulla eikä minulla ole kuin yksi ainoa koe viimesellä koeviikollani. Penkkareiden jälkeen tulee sitten kirjoitukset, joita en odota ollenkaan, vaikka lukion loppua odotankin jo innolla. Alkaa innostus vaipumaan ja koulutehtäviä jää tekemättä.

Kaveriporukassa ollaan suunniteltu yhteistä ulkomaanmatkaa kirjoitusten päätteeksi, jotta saataisiin oikein kunnolla porukassa juhlia kirjoitusten päättymistä. Nyt varmaan ajattelette, että abiristeilyhän on sitä varten, mutta risteily on samana päivänä kun penkkarit, eli ennen kirjoituskia, joka mielestäni on aivan järjetöntä. Juhlitaan sitten kunnolla kun tietää, että kaikki on ohi mielestäni.

Äkkilähöjä olemme katsellut, koska opiskelijan tuloilla ei huikeita summia varastossa ole. Ainoa huolenaiheeni on, että kaikki ei pääse mukaan. Joillain ongelmana raha joillain vanhemmat. Mutta viimeinen ulkomaanreissu lukioystävien kanssa olisi täydellinen päätös lukiolle. Ei sitä sitten tiedä milloin me kaikki mennään yhdessä jonnekkin reissulle. Ei sitä joka päivä kirjoiteta viimeiseisä kirjoituksia elämässään ( jos ei tahdo korottaa vielä jotain ainetta, sivuseikkoja :D ).

Yhtenä vaihtoehtona on ollut Alanya Turkissa.

Ajankohta olisi joskus maaliskuun lopussa ja silloin täyttää ystävämmekin 19, joten se olisi todella hyvä ajankohta häntä ajatellen. Pari amistakin varmaan tulisi mukaan, joten toivottavasti hekin saisivat viikon vapaata koulustaan.Meitä lähtisi yli kymmenen henkilöä jos kaikki saataisiin mukaan. Minulle on aivan sama minne me menemme kunhan siellä on lämmintä ja halpaa sekä uimaallas ja alkoholia, muuta ei tarvita, koska hyvä matkaseura on jo pakattu.

 Kamalanmoinen matkakuume jo nyt vaikka koko homma voi vielä kusea. Katsoin rantapallo.fi-sivuilta äkkilähtöjä sille ajalle ja niitä löytyi todella halvalla, alle 300:lla eurolla! Jos teillä on mielessä jokin lämmin ja halpa paikka etelä-euroopasta kertokaa toki minullekkin. Jaktoja! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti