perjantai 7. helmikuuta 2014

Onnea viisikymppiselle!

Miten ihanaa onkaan aina palata kotiin, vaikka kuinka mukavaa onkin aina lähteä pienille reissuille. Keskiviikkona me kotiuduimme kello yhdeksän ja puoli kymmenen aikaan illalla Kivijärveltä. Kivijärvelle/-eltä kestää ajaa noin kuutisen tuntia parin lyhyen tauon kanssa laskettuna.


 Kävimme Kivijärvellä viettämässä kummisetäni/ enoni syntymäpäivää. Hän pakeni suurempia juhlia keskisuomeen. Tänä vuonna, tarkemmin sanottu, eilen hän täytti kuuluisat 50 vuotta! Onnitteluni puolen sadan iän saavuttamisesta vielä kerran!


Hän vuokrasi mökin, jonne hän kutsui lähisuvun mukaan. Mökki oli todella upea ja iso. Meitä oli yhteensä 10 kpl. mukana juhlistamassa hänen suurta päiväänsä. Ranta ja piha olisi ollut todella upeat jos vain olisi ollut kesä.

Minä ja perheeni olimme vain parisen päivää mökillä, koska vanhemmilla oli töitä ja minulla kirjoitukset jotka ei voi odottaa. Mutta mukavat pari päivää saimme viettää taas äidin suvun kesken. Minusta on mukavaa saada viettää hieman laatuaikaa lähisuvun kanssa ja hankkia lisää mukavia muistoja yhdessä.


Me juhlistimme kummisetääni jo tiistaina drinksujen ja kakkukahvien kera. Pari päivää ennen jouduttiin viettämään, koska me lähdimme kotiinpäin huruttememaan jo keskiviikkona.Minäkin pääsin nyt ajamaan yli puolet matkasta, koska äidin autolla ei ole mukava ajaa yhteen putkeen monta kilometriä, jalka puutuu todella oudosti ja sen jälkeen on jälka kipeä.

Nyt siis olen ollut pari päivää jo kotona, sillä aikaa olen kerkinyt kirjoittamaan äidinkielenkokeen ja allekirjoittanut työsopparin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti