tiistai 4. maaliskuuta 2014

"ABIABIABI-HEYHEYHEY"

Täällä taas! Pahoittelen tätä huonoa päivitystahtia, mutta aikaa ja inspiraatiota ei vain yksinkertaisesti ole herunut nyt pitkään aikaan.

Sitten itse asiaan! Kaikin puolin onnistuneesti vietettimme penkkareita ja abiristeilyä 13.02. Päivää ennen penkkareita kokoonuimme ystäväni luona viimeistelemään penkkarihaalareitamme ja aamulla laittauduimme yhdessä valmiiksi. Sinä yönä ei tullut paljon nukuttua, noin neljä tuntia suurinpiirtein. Koululla meidän täytyi olla noin puoli kahdeksan aikaan, mutta meidän aamu venähti hieman - tiedettehän kunka ihanaa sängyn pohjalla on makoilla.

Kun sitten saavuimme kouluun, saimme viimeistellä vielä kaikkea . Meidän luokan teemana oli vanhanajan disco, joten vanhaa kunnon discomusiikkia, neonit ja kimaltelevat vaatteet, discopalloja ja glitteriä oli koko koulu täynnä. Ja tietenkin täynnä paparia ja roskaa kakkosille hieman siivottavaksi, sillä aikaa kun me nousimme rekan kyytiin ja kiertelimme kouluja.

Muut yläkoululaiset ja lukiolaiset saivat, kuten joka ikinen vuosi, ryömiä kouluun tunnelin läpi ja seistä ulkona ja totella koulun vanhimpia. Oppettajiakin palkittiin mukavilla lahjoilla ja koko koulu sai osallistua leikkeihin.


Heti penkkariden loputtua, kauhealla hopulla suihkuun ja vaihtamaan vaatteet, jotta pääsisi niin nopeasti kun mahdollista Vikingin terminaaliin. Me matkustimme Viking Linen Gabriellalla Tallinnaan ja takaisin. Risteily sujui todella hyvin, rahaa meni ja mustelmia tuli. Mutta aivan mathtava reissu oli!

Tässä lopussa tahoisin vielä kiitttää näistä kolmesta ikimuisoisista vuosista koko luokkaa ja opettajia. Kaikkea sitä on kerkinyt tapahtumaan näinä vuosina ja paljon nopeammin tämä lukionaika on vierähtänyt kuin uskoin. Joten ei ole pahitteeksi käydä lukio, koska ei se oikeasti kauan kestä vaikka välillä tuntuukin, että mitä-minä-täällä-teen.
Vielä pari kirjoitusta ja sitten kohti uusia haasteita! Jos nyt jonnekin kouluun pääsee, eilen alkoi haku, apuva!

( Kuvat ovat ottanut biologianopettajamme, Toffa. Pari ovat ystäväni ottamia, en muista mitkä olivat kenenkin ottamia, mutta toivottavasti tämä nyt riittää tällä kertaa )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti