torstai 8. toukokuuta 2014

Vappu ja Espoon automuseo

Nyt on hurahtanut vappu ja sää on kerkinyt vaihdella rajusti viime postauksen jälkeen. Täällä etelässä on satanut lunta ja nyt ulkona tulee vettä kuin esterin perseestä. Tulisi jo se kesä!Iltalehdestä luin, että tästä kesästsä tulee todella lämmin tänä vuonna, toivottavasti ovat oikeassa tällä kertaa.

Elikkäs vappu, käytiin pienen porukan kanssa katsomassa miten Turussa otetaan vastaan vappu. Ja kunnollahan se siellä vastaanotettiin. Porukkaa oli kasapäin. Päivällä sieltä jopa filmailtiin teeveeseen. Siihen aikaan taisin olla vielä töissä tai sitten junassa Turkua päin rullailemassa. Junamatka kesti noin tunti ja puol. Sinne saavuttuamme huomasimme, että porukka oli aloittanut jo ihan kunnolla ja pipoja näkyi kasapäin. Ja ensi vuonna minäkin saan käyttää valkoista lippaa vappuna! :)

Nyt viikonloppuna kävimme vanhempieni ja poikaystäväni kanssa Espoon automuseossa. Toivoimme näkevämme äitini isän vanhan auton, joka oli museossa noin 15 vuotta sitten. Valitettavasti autoa ei enää siellä ollut, eikä he muistaneet minne tai milloin se sieltä on siirretty. Mutta nautin vierailusta kuitenkin, vaikka autot ei minua kiinnostakkaan. Vanhat asiat sen sijaan kiinnostaa, joten kuvia otin vähän liiankin paljon. Kannattaa käydä katsomassa, 6 euroa maksaa sisäänpääsy ja lato on kaksikerroksinen. Täällä kuvattiin myös "Suomen surkein kuski"-ohjelmaa.

Tänään katsotaan miten Suomi pärjää euroviisun semifinaalissa. Muistakaahan katsoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti