maanantai 26. toukokuuta 2014

Viime ajan kuulumiset

Pahoittelen vähäistä kirjoittamistani näinä viikkoina. Se johtunee siitä, että mitään merkittävämpää ei ole tapahtunut, vaikka liikkeellä olen ollut jatkuvasti. Ajattelin kuitenkin tulla piipahtamaan ja kertomaan hieman viimeaikaisesta toiminnastani.

Jos nyt mennään niin paljonkin taakseppäin ajassa kun euroviisut. Onnitteleut Itävällalle voitostanne! En olisi itse tätä kappaletta voittajaksi saakka laittanut ja uskon, että eihän tämä biisi voittanut viisuja pelkästään huvän kappaleen takia. Kunhan esityksessä on jotain poikkeavaa niin se erottuu ja voittaa, vähän kuin Lordi vuonna 2009. Tämä parrakas nainen on saanut paljon huomiota koko Euroopassa, varsinkin Venäjällä. Mielestäni hieman yliammuttua kylläkin.
Viisuja seurattiin kuitenkin kymmenhenkisen porukan kanssa poikaystäväni luona. Todella onnistunut ilta ja hauskaa oli alusta loppuun. Olen joka vuosi katsonut viisuja ystävien/ystävän kanssa, se on vähän niinkuin pakollinen perinne.

Siivosin koko vaatekaappini ja sain heitettyä pois paljon vaatteita jotka vain lojuvat kaapissani ja vievät ylimääräistä tilaa. Vein kirpputorille ja sain hieman käyttörahaa itselleni. Loput vaatteista heitin UFF:n laatikkoon ja tavarat ovat vielä takaluukussani odottamassa, että veisin ne kierrätyskeskukseen. Milestäni on hyvä aina välillä kaydä läpi tavaroitaan ja heittää tai myydä turhat pois. Minulla ainakin kertyy aina lisää romua nurkkiin.

Tällä hetkellä olen myös ilman puhelinta, koska se lähetettiin huoltoon tänään. Saa nähdä saanko sen jo huomenna vai meneekö siinä parikin viikkoa. Akku ei enään kestä edes yhtä päivää :(

Ylppärit senkuin lähetyy vain. Lauantaina on ylioppilasjuhlat, jonka jälkeen lähdemme syömään ja viettämään viimeisiä hetkiä yhdessä luokamme kanssa. Mekon etsiminen on ollut minulle hankalaa hommaa, mutta tilattuani nelly.com:ista kolme mekkoa löysin yhden sopivan, onneksi. Vielä ovat kyllä kengät ja korut hieman hukassa, mutta eiköhän se tässä vielä järjesty.
Päivää ennen on poikaystäväni päättäjäiset, joten lähdemme ystävien kanssa sinnepäin.

Suunnitelmat koulutusen suhteen lukion jälkeen on vielä hieman epäselvät. Olen hakenut kolmeen yliopistoon lukemaan suomenkieltä, mutta päivä päivältä se tuntuu vain enemmän ja enemmän väärältä. Joten olen suunnitellut, että haen VFN:n vuoden kestävälle sisustus ja muotoilu linjalle, jonka jälkeen taas voin katsoa miltä sitten tuntuu.

Anteeksi todella pitkä, sekava ja kuvaton postaus. Mutta tällaista tällä kertaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti