tiistai 22. lokakuuta 2013

Let me know that it's not all in my mind

Taas on viikko hurahtanut ohitsemme ja minun kohdallani se ei ollutkaan mikään ihan tavallinen viikko, vaan syyslomaviikko, samaan tapaan kuin monella muullakin opiskelijalla. Minulle loma ei varsinaisesti tarkoittanut lomaa tällä kertaa , vaan neljä päivää töitä ja päivä vapaata.

Vapaa päivilläni kävin Ikeassa pikkuveljeni, äitini ja mummoni kanssa. Ikeassa käynti on aina yhtä mukavaa ja jotenkin vapauttavaa. Siellä hurahtaa nopeasti monta tuntia. Siellä kävellään huoneesta huoneeseen ihan kun eläisi hetken jossain ihan muissa maailmoissa. Huoneiden jälkeen siirrytään alakertaan, joka on ihan täynnä kaikkea mitä ihminen vain tarvitsee ja haluaa. Säntäilin sinne ja tänne ja keräilin tavaraa suureen kärryyni. Lopujen lopuksi löysin pienen lampaantaljan, neljä suurta mukia, samaa sarjaa olevat kuusi kap. jälkiruokakippoa, kattilaalustat, jääkuutioiden kalamuotin ja valkoisen päiväpeitteen. Pakko vielä mainita Ikean iki-ihanat lihapullat, meidän, niinkuin monen muunkin, vakioruoka Ikeassa.

 Viikonloppu sujui synttäreitä viettäen. Ystäväni täytti 18 vuotta ja sitä sitten juhlistettiin melkein pilkkuun saakka ihan avajaisajasta lähtien. Toiset synttärit vietin sitten sukulaisien kera, kun tätini mies täytti vuosia. He ovat kyllä varmaan jotenkin ymmärtäneet väärin syntymäpäivien vieton, koska tulimme kotiin takaisin uusien tavaroiden kera. Sieltä sain meidän suvun lampaansakset, vanhat sellaiset. Ai että. Ne löysivät heti paikan seinältäni.

Eilen päätin uudistaa yöpöytäni ihan kokonaan. Vanhan pöydän heitin vintille ja hyppäsin opelini kyytiin suoraan mummolaan. Sieltä poimin kaksi matkalukkua, jotka olen saanut, mutta ne ovat vain olleet mummolassa, koska oma huoneeni pursuaa jo yli. Nostin kummatkin autooni ja ajoin takaisin kotiin. Kotona minulla olikin jo yksi pieni matkalaukku, joka pääsi mukaan suunnitlemaani. Tässä on siis uusi yöpöytäni ja minä rakastan sitä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti