tiistai 15. lokakuuta 2013

Nu blundar jag för allt jag ser och därför vill ja dansa

Nyt on jälleen kerran potkaistu työt käyntin. Olen siis jälleen kerran löytänyt itseni Kodin tavarataloon töihin, sama paikka jossa olin kesätöissä. Mutta koska mukavaa porukkaa löytyy ja lisäraha ei koskaan ole pahitteeksi, päätin jatkaa työntekoa taas hetken aikaa koulun ohessa.

Lisärahasta puheen ollen, olen myös vienyt turhaa tavaraa kirpputoriin viikoksi. Tällä kertaa en saanut hirveästi menemään, mutta jotain kuitenkin. Samalla löysin myös upeita paitoja ja farkut itselleni sieltä. Tänään kävin töiden jälkeen hakemassa kimsut ja kamsut takaisin selkä vinossa ja nyt kaikki on jälleen kerran huoneeni lattialla, enkä millään jaksaisi kokoa itseäni purkaamaan niitä jonnekkin.

Viime viikonloppuna vietimme suurella porukalla ystävieni 18-vuotis synttäreitä. Mukavaa oli ja toivon, että synttärisankarit ovat myös tyytyväisiä iltaansa. Suuret onnittelut vielä kerran! Tällä viikolla olisi vielä tarkoitus viettää toiset 18-vuotis synttärit. Näitä juhlia kyllä riittää tämä vuosi, mutta eipä se minua haittaa.

Viimeiset serranon jaksotkin on nyt katsottu, ensimmäisestä boxista, seuraava boxi (5-8 tuotantokausi yhdessä) julkaistaan vasta 25.10, joten sinne asti täytyy vielä odotella.

Norlie & KKV tulee Suomeen keikalle marraskuun 6. päivä ja arvaappas kuka sinne on menossa? Minäpä tietenkin. Siitä sitten vielä myöhemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti