perjantai 8. marraskuuta 2013

Där jag hänger min hatt

Heräsin noin tunti sitten, koska tänään on vapaapäivä koulusta, mutta kello neljä alkaa työt. Onneksi vasta iltapäivällä, koska nyt sain nukuttua oikein kunnolla. Sillä viime yö jäi hiukan lyhyeksi, Norlie ja KKV:n keikan takia.

Keskiviikkona meillä oli siis koulun kanssa messupäivä, joten lähdimme koulun pihalta klo. 08.15 Helsinkiin päin. Bussimme pysähtyi senaatintorille ja siitä sitten jatkoimme matkaa valitsemaamme kouluun menevän bussin kanssa. Minä lähdin ensin tutustumaan ammattikorkeakouluun nimeltä Arcada. Vaikutti ihan mukavalta paikalta, mutta ei kuitenkaan ihan minulle sopivalta. Heillä on siellä jopa nukkeja, jotka synnyttää kätilön koulutusta varten.

Kun saavuimme parin tunnin päästä takasin seaatintorille, aloimme ihmettelemään miksi paikan päällä oli niin paljon poliiseja. Tori oli ympäröity kuudella mustalla maijalla, noin kolmella poliisiautolla, neljällä poliisiprätkällä ja yhdellä helikopterilla. Hetken päästä torille ajoi pikä letka mustia mersuja. Siinä vaiheessa meille selvisi, että paikalle oli tulissa turkin pääministeri.
Seuraava pysäkki minulle oli Soc. & Kom., joka paikkana oli todella mukava ja koulutuskset olivat minun mielestäni kiinnostavimpia, mutta tapa jolla he esittelivät koulua ei ollut mielestäni paras mahdollinen, eikä hirmu pitkäkään.

Siitä lähdimme sitten shoppailemaan, mutta itse päätin, että nyt ei osteta mitään, koska joulu on tulossa ja joululahjojakin täytyy ostaa. Tapasin ystäväni Kampissa, kun hänen koulu loppui ja siitä lähdimme sitten Norlie ja KKV:n keikkaa katsomaan.

                           

Todella hyvän keikan veti! Tunnistin sieltä vain joitakin kappaleita, koska en suoranaisesti kuuntele heitä, mutta ystäväni halusi sinne. Olen todella iloinen,että lähdin mukaan, koska keikka oli oikeasti todella hyvä. Hikinen ja innostunut olo oli koko keikan aikana. Keikka oli järjestetty ruotsalaisuuden päivän kunniaksi, Yle X3M:in ansiosta. Janne Grönroos hyppäsi myös yleisön joukkoon. Tässä teille video tapahtumasta.
Tulin kotiin siinä yhden jälkeen yöllä ja koulu alkoi sitten kello kahdeskan seuraavana päivänä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti