keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Feels like it's forever, seems like yesterday

Viime viikko on kyllä mennyt juhlimiseen ja Serranoja katsoen. Kaksi lauantaita taaksepäin vietimme ystävämme 18-vuotispäivää kotibileissä, seuraava keskiviikko taas toisen ystävän 18-vuotis synttäreitä baarissa firman pikkujoulujen jälkeen ja viime lauantai saman ystävän synttäreitä muiden alle 18 v. kanssa. Fiestaa! Lauantaina sitten meidän oman luokan pikkujoulut, mutta sitten otetaan iisisti, koska työpäivä sunnuntaina.


Eilen oltiin kahdeksan ihanan ystävän kanssa katsomassa nälkäpeliä. Käväisin katsomassa nälkäpelin enimmäisen elokuvan silloin kun se tuli ja sen takia odotuksenikin olivat todella korkealla kakkosen suhteen. Pakko sanoa, että ei tuottanut pettymystä. Monien mielestä kakkonen oli paljon parempi kuin ykkönen, mutta omasta mielestäni kummatkin olivat aika hyviä. Ehdotan katsomista! Kolmosta odotellessa.


Tulin kotiin kello 2.30 ja jouduin heräämään kello 8.00, koska pikkuveikka piti viedä bussiin ( ei ole lähimailla bussipysäkkiä, josta bussi veisi suoraan kouluun ). Joten voitte kuvitella, että olen hieman väsynen, mutta en vain voi saada unta jos kerran olen jo ulkona käynyt ja jalkeilla ollut.

Automatkalla takaisin elokuvista kotiin ( tai oikeastaan syömään ) suunnittelimme jo koko kesälomamme. Siihen ei kyllä liittynyt kesätyö mitenkään, mutta kai semmoinenkin täytyy ängetä sinne. Ideoina oli Yyteri ( en voi koskaan saada tarpeekseni siitä rannasta! ), Serena ( en ole käynyt kertakaan siellä, eikä ollut moni muukaan), Hangoregattan ( en ole aivan varma mikä tämä oli, mutta jonkinlainen venetapahtuma jonka jälkeen on pirskeet, ja veneiden takiahan me ei sinne mennä ;) ), Särkänniemi ( koska nyt on ajokortit ja siellä ei niin usein tule käytyä ) ja sitten vielä kun koulut loppuu ( eli joskus helmikuussa tänä vuonna ) olisi tarkoitus lähteä porukalla ulkomaille juhlimaan ylioppilaaksi pääsyä oikein kunnolla ( jos nyt ylioppilaaksi selviää ). Autossa äänestys päätyi Ibizan eduksi, mutta saa nyt nähdä mistä löydämme halvan lennon ja hotellin.

Tässä vielä joitakin kuvia viimeaikaisista ostoistani:

Verhot alennuksesta 20 €
Kirpparilöytö 3 €
Antiikkitapahumasta 2,50€


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti