keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Matkakuumetta!

Nyt alkaa pikkuhiljaa perhoset lentelemään vatsassa ja matkakuume sen kuin yltyy. Enään on vain kolme päivää Esoril, Portugali reissuun! Lentokoneemme lähtee Hels.-Vantaan lentokentältä kello 05.25 torstai ja perjantai välisenä yönä. Joten meidän on lähdettävä kotoonta noin kello kolmen aikoihin. Voiettä, kun jo tahoisin nousta lentokoneeseen ja istahtaa lentokoneen pankille ja jännittää, koska kone lähtee liikkeelle.

Te, jotka ovat missanneet, että olen menossa matkalle Portugaliin, voin kertoa, että matkan syynä on lukion ja kirjoitusten loppuminen. Lähdemme kymmenen henkisen  porukan kanssa Esoril:in kauniille hiekkarannalle rentoutumaan ja nauttimaan siitä, että sinä viikkona ei lueta yhtään mitään, joka liittyisi kouluun mitenkään. Sen jälkeen alkaa tietenkin sisäänpääsykokeiden lukeminen, mutta se on vasta sen ajan murhe, jota ei kannata lomalla edes ajatella.Olen jo pakannut suurimman osan tavaroistani, mutta vielä joitakin tavaroita, joita vielä tarvitsen ennen matkaa täällä kotona, ovat pakkaamatta. Jouduin tänään hieman purkaamaan laukkuani, koska se pursui yli. Täytyy sitä hieman tilaa jättää myös Portugali-ostoksille.

Tämä tarkoittaa siis sitä, että kirjoitukset ovat ohi minun osaltani. Kaiken kaikkiaan kirjoitin kuusi ainetta, äidinkielen ( ruotsi ), suomen, englannin, matikan, psykologian ja yhteiskuntaopin. Parhaiten minulla meni suomi ja yhteiskuntaoppi, kun taas vähemmän toivotusti englanti. Vielä ihan viimesiä ja lopullisia tuloksia ei tiedetä, vasta toukokuussa kuulemme päätökset. Siihen asti saamme elää jännityksessä jos opettajiemme pisteytykset pitävät ja miten tämän vuoden muut opiskelijat ovat tällä kertaa pärjänneet.

Adeus, ja nähdään reissuni jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti