perjantai 13. syyskuuta 2013

Burn

Onpas minusta tullut surkea päivittäjä. Ansaitsisin jo melkein jonkinlaisen palkinnon huonoimpana päivittäjänä. Selityskiähän minulla löytyy :D On kone ollut taas ihan rikki, vaikka se nyt ei näköjään olekkaan? Tästä vempaimesta ei nyt ihan aina ota selvää.
Ja viime viikolla alkoi kirjoitukset ja maanantaina sitten jatkuu psykologian kirjoituksilla. Viime viikolla oli englannin ja suomen kuullunymmärtäminen, mutta eihän ne nyt mennyt hirveän hyvin. Toivon voivani nostaa suorituseni tasoa sitten kirjallisessa osassa.

Tänään kävin kirjastossa ensin hieman lukemassa, mutta yhtäkkiä tuli hirmunen halu lähteä rannalle lukemaan, joten opelin nokka lähti huruttamaan rantaan päin. Siihen aikaan rannalla ei porukkaa hirveästi ollutkaan, joten sain rauhassa oleskella koko rannalla.Pari päivää sitten tilasin Wanhasta aliinasta ja Hopeakeijusta ihania tuotteita! Odotan täällä kotona nyt vain tietoa postista, jotta voisin lähteä hakemaan tavaroita jo kotiin. Laitan sitten kuvia tavaroista kun he saapuvat.

Lisäksi kävin ihan varta vasten Hong Kongissa ostamassa sammutuspeitteen! Muut kyllä ihmetteli, että mitä sä sillä jo teet kun ei ole omaa kämppääkään. Mutta tämä oli niin hieno, että oli ihan pakko. Laitan kuvaa samaan aikaan kun muista ihanuuksistakin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti