lauantai 14. syyskuuta 2013

Saksalaisia tuliaisia

Olen tällä hetkellä nyt yksin kotina ( ihanaa ), koska muu perhe lähti Helsinkiin seuraamaan Hevoset stadikalla-tapahtumaa. Hevoset ei itseäni hirveästi innosta ja kirjoitukset ovat maanantaina, joten päätin jäädä kotiin ahkeroimaan ( kuten huomaatte :D ).

Sain ystävältani pari viikkoa sitten omaperäisiä kuulia, joiden käyttötarkoitusta epäilin alussa. Nyt olen sitten kokeillut näitä ihmekuulia ja ne osottautui olevansa todella erikoisia. Ystäväni kävi siis kouluprojektin kautta Saksassa, saarella nimeltä Sylt. Meidän koulu ja Syltin koululla on yhteinen projekti, jonka toimenkuvaan kuuluu viikon vaihtooppilaana oleminen. Mukaan pääse noin viisitoista lukiolaista. Nämä sain sitten tuliasina häneltä.

Tässä pakkaus
Kun sitten päätin kokella näitä kuulia, en uskaltanut heittää koko pakkausta heti veteen, vann laitoin ihan pienen osan lasipulloon. Mutta mitään ei tapahtunut vaikka kaikki kuulat olivat veden alla. Hetken ihmettelyn jälkeen päätin lukaista käyttöohjeet, jotka olivat saksaksi. Sen kuitenkin ymmärsin, että siinä kestäisi kuusi tuntia ennenkuin mitään tapahtuu.
Parin tunnin jälkeen katsoin uudelleen lasipulloon, mutta nyt pullossa ei ollut muuta kuin vettä. Kaikki kuulat olivat kadonneet. Ajattelin siinä sitten, että huijausta koko juttu.
Mutta yön jälkeen ne olivatkin valtavia kumisia palloja. Onneksi en laittanut koko pussillista pulloon, muuten olisi pallot loikkinut yli kaiteen ympäri lattiaa aamulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti