tiistai 17. syyskuuta 2013

Tällasta tänään

Kylläpä elän stressaavaa aikaa nyt kun kirjoitukset ovat kunnolla päässeet vauhtiin. Eilen oli psykologian kirjoitukset, jotka eivät menneet ihan niin hyvin kuin odotin niiden menevän. Opettaja oli vielä sitä mieltä, että nämä olivat helpoimmat kirjoitukset kymmeneen vuoteen! Kiitos vain, nythän tässä pieni stressi iskikin. Jos muilla on mennyt sitten hyvin niin minun arvosananihan tässä vain laskee.

Sitä jännittäen pitäsisi opiskella englantia, koska huomenna on englannin kirjallinen osuus. Englanti ei ole vahvimipa aineitani, joten niitäkin jännitän. En oikein tiedä miten niihin voi harjoitella, mutta katselen nyt vain vanhoja kirjoituksia ja opettelen hieman gramatiikkaa. Toivottavasti auttaa.

Enpäs ole tainnut vielä valittaa vesitilastamme. Meillä on siis kaivo tyhjänä ( taas, pari vuotta sitten oli myös :( ). Sitä on tässä jatkunut jo jonkin aikaa ja me tässä olemme käynyt sukulaisten luona suhkussa ja käytössä on kertakäyttöastiat. Minun puolestani tämä voisis loppua jo mutta loppua ei ole näkyvissä. Yhyyy :(

Mutta negatiivisista asioista positiivisiin. Postilaatikossa oli postista tullut saapumisilmoitus nettiostoksistani. Ihanaa! Tänään lähden sitten hakemaan ja myöhemmin tulee kuvia!

Aikaisemmassa päivityksessä kerroin, että kavin ostamassa sammutuspeitteen ja tässä se nyt sitten on:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti