torstai 26. syyskuuta 2013

Valitusta ja hieman positiivisuutta :)

Nyt on sitten vapaata seuraavan viikon torstaihin saakka, lukuunottamatta maanantaita joilloin menen kouluun tekemään kokeen. Suunnitelmia on jo vaikka kuinka vapaille päiville. Mutta koulu alkaa kiinnostamaan aina vain vähemmän. Motivaationi laskee laskemistaan vaikka nyt on tärkein vuosi meneillään, kirjoitukset ja kaikki. En tiedä ollenkaan mistä tämä johtuu, mutta toivon, että se ei näy todistuksissa ja kirjoituksissa. Odotan vain innolla penkkareita ja koulun loppumista sekä jonkin ihan uuden alkamista.

Ensi kuussa ajattelin jatkaa töissä viikonloppuisin, jotta saisin hieman rahaa, mutta sekin innostus sen kuin laskee ja melkein toivon, että he eivät tarvitse työntekijää. Vaikka rahahan se aina kelpaisi. Uskon, että juuri nyt tarvitsisin jotain uutta ja mullistavaa. En jaksaisi tätä samaa enään, enkä kirjoituksia vaikka ne ihan uusi asia onkin. Olen alkanut juhlimaan paljon enemmän viime aikoina ja koulu on jäänyt takaalalle.

Mutta olen päättänyt ryhdistäytyä ja jättää seuraava baariilta väliin, vaikka ystävälleni jo melkein lupasin. Mutta toinen ystäväni täyttää 18 noin kolmen viikon päästä, joten silloin on ainakin mentävä, ja sen jälkeen vain sataa muiden ystävien 18-vuotis synttäreitä. Toivon, että ystäväni ymmärtää.

Uskon, että olotilaani vaikuttaa myös kaikki, anteeksi ilmaisuni, mutta suoraan sanoen kaikki paska, joka ympärilläni jatkuvasti tapahtuu. Ukkini kuolema, äitini serkun äskeinen kuolema, koulussa motivaatio hukassa, kaverin tai entisten kaverin kanssa kitkaa ja muutenkin vaikuttaa siltä että ystävilläni ja tutuillani myös vain sataa kaikkea paskaa niskaan.

Anteeksi todella positiivinen postaus, mutta tahdoin purkaa tätä nyt jollain tavalla. En aikonut julkaista tätä, mutta tämä selittää hieman minun vähäisiä postausmääriä.

Jos nyt yritän löytää jotain positiivista, niin eilen näin rakasta ystävääni. Kävimme salilla ja puhuttiin siinä sitten varmaan puolet ajasta. Tänään sitten käyn vielä moikkaamassa serkkuani, joka lähtee kotiin tänään ( oieastaan pitäisi olla siellä jo nyt ) ja joku päivä lahden sienstämään mummoni kanssa. En itse pidä sienistä ollenkaan, mutta nautin sienien keuusta. Siinä paljastu sitten yksi outo luonteenpirteeni :D. Huomenna puolestaan vietän aikaa shoppailun merkeissä vanhimman ja ihanimman ystäväni kanssa. Olemme tunteneet sitten ennen eskaria. Ihana aina tavata häntä, koska me ei niin hirveän usein tavata kun ei olla samassa koulussa enään.

Mutta nyt lähden tallustamaan mummolleni päin moikkaamaan serkkuani ja serkun lasta vielä kerran tämän viikon aikana. Moi moi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti