perjantai 11. huhtikuuta 2014

Portugali hamstraukset

Nyt olisi Portugali-ostosten aika. En shoppaillut omasta mielestäni paljoakaan, mutta yhteen kauppaan upposi kyllä helposti yli satanen. Tämä kyseinen liike sijaitsi kauppakeskuksessa, joka löytyi parin sadan metrin päästä meidän hotellilta. Siellä käytiin siis enemmän kuin kerran. Liikkeen nimi oin Bershka ja minä ihastuin heti ensimmäisellä silmäyksellä. Valitettavasti tätä liikettä ei löydy Suomesta, ei edes Ruotsista. Mutta onnekseni voin tilata ulkomilta netin kautta taas kun siltä tuntuu ja rahaa löytyisi. En kyllä oikeasti ollenkaan pidä netistä tilaamisisesta, koska koko voi olla toisenlainen, vaate voi näyttää ihan erilaiselta päällä jne. Mutta tässä tapauksessa joudun luultavimmin antaa periksi.

Tässä on siis ostokseni Bershka:sta. Valitettavsti heitin kuitin jo roskiin ja hintalaput nyt ei ainakaan enää ole jäljellä, joten hinnat ovat jotain sinnepäin.

Mekko, 25 euroa
Mekko näkyy paremmin kun se on päällä

Raitapaita, 20 €, valkoinen, 20 €, lyhyt pitsi 15 €

Laukku 25 €, lompakko 8 €

Kaulakoru ( jostain koruliikkeestä ) n. 10€
Jos itse haluatte käydä heidän sivuilla katsomassa, klikkaa tätä, niin pääset suoraan heidän sivuilleen. Ostin myös mustat farkku-legginsit, mutta ne ovat nyt pesussa, joten niistä ei ole kuvaa saatavilla. Hinta oli noin 15 euroa ja ne ovat niin mukavat päällä, kun ne venyvät ihan miten vain.

Sitten käytiin tietysti läpi vaikka kuinka monta turistikauppaa, vaikka samat tavarathan siellä aina löytyy. Ostin postikortteja, jotka lähetin ja otin loput mukaan kotiin, hiirimaton kotiin tuliaiseksi, koska meillä ei juuri nyt ole sellaista, magneetteja, suklaata ja marmelaadia. Ja näistä näpsin vielä kuvan teille:

Pelikortiti, mansikka vodka ( todella hyvää! ), Torrf. belem patsas
 ja kortti jota aion käyttää kirjamerkkinä.

Lopuksi haluasin vielä lisätä joitakin kuvia matkaltamme teille, koska itse en saa tarpeeksi näistä kuvista. Tahtoisin niin takaisin sinne. Ihana paikka, eikä tarvinnut ajatella tai huolehtia yhtään mistään!
Kaikki kuvat ei ole minun ottamia, jotkut ovat ystävieni ottamia, joten kiitos niistä :)

PS. Seuraava tuunauspostaus liityy matkalta mukaan otetusta tavarasta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti