tiistai 28. toukokuuta 2013

Beauty in the water, Angel on the beach

Heipsistä pitkästä aikaa! Tässä nyt on ollut kaiken maailman stressiä ja kiirettä, että en ole kerkenyt tulemaan päivittelemään ollenkaan. Onneksi nyt minulle on suotu kahden päivän vapaat! Tekemistä kyllä riittää, mutta vapaata anyways.
Koeviikko on nyt hoidettu alta pois, ainoastaan yksi koulutyö on tehtävä loppuun ja vietävä kouluun tässä vapaa päivinä. Eilen illalla sain työni "Naisten aseman muutos"-työn valmiiksi, mutta yllätys yllätys printin väri on loppu! Joten tänään suntaan sitten popparini ( moponi ) kanssa vähän ostoksille. Käväsen Tiimarin kautta ostelemassa himan askartelu tavaraa ja lisään sitten aikaansaannokseni tänne kun kerkeän.

Kesäloma häämöttää jo ovella, keskiviikko vielä vapaata, torstaina mennään linnanmäellä koulun kanssa, perjantai vapaaehtoinen jumalanpalvelus ja kokeiden palautus. Ja viimein sitten lauantaina päättäjäiset ja ihana kaunanodotettu kesäloma!

Tässä nyt on kekrenyt tapahtumaan vaikka mitä, silloin kun en ole käynyt kirjoittamassa, olen esim. ilmoittautunut kirjoituksiin, katsonut euroviisut kaveriporukalla, stressanut koulua ja kokeita jne.

Eilen koulun jälkeen käväsin kirpareilla ja tein ihania löytyöjä! Vaikka muut perheenjäsenet eivät pitäneet löytöjäni mitenkään erityisenä, mutta milestäni ostosreissu oli onnistunut. Kuvia lisään muöhemmin.

Tulipa todella sekava päivitys tälläkertaa :D Noh, ei voi mitään. Seuraavaksi tulee hieman yhtenäisempi postaus, lupaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti