tiistai 7. toukokuuta 2013

Du kom som en vind

Heipsistä hej! Kesä sen kun lähestyy aina vain pikkuhiljaa. Ulkona alkaa olla lämmin, perhoset lentelee, valkovuokot kukkii, pörriäiset lentelee ja farkkutakki on jälleen otettu käyttöön! Ihanaa! Että minä sitten rakastan kevättä ja kesää! Ja nyt olen taas saanut ottaa käyttööni pienokaiseni, eli huivit. Olen ihan hullaantunut niihin. Tämä huivi-kuume alkoi joskus viime vuonna, ja nyt olen aivan rakastunut huiveihin <3

Kesästä puheen ollen, koulua on vielä jäljellä ainoastaan 4 viikkoa, eli 17 päivää + päättäjäiset. Ja tuohon 17 päivään sisältyy koeviikko ( minun kohdallani 4 koetta ja kaksi vapaa-päivää ), valamon matka ja lintsillä käynti.

Valamoon menemme siis pienellä ryhmällä yöpymään nunnaluostariin ja tutustumaan heidän arkeensa siellä. En itse ole mitenkään uskovainen tai mitään, mutta mielestäni on todella kiinnostavaa päästä katsomaan millaista heidän elämänsä siellä on ja samalla ehkä nähdä elämää uudesta näkökulmasta. Saamme varmaan paljon uutta tietoa ja opimme ymmärtämään minkä takia he ovat valinneet tämän tavan elää. Kysymyksiä löytyy paljon, esim. miten heidän perhe suhtautui hänen päätökseensä tai onko hän katunut päätöstään koskaan ym. Näihin kysymyksiin saamme varmasti vastauksia.

Ja pari päivää ennen päättäjäisiä menemme lukion kanssa linnanmäelle, koska koulusamme on tapana aina tehdä jotakin koulun päätyttyä, esim. viime vuonna olimme Virossa, mutta tänä vuonna rahat eivät riittäneet enään samanlaiseen reissuun. Ikävä kyllä, mutta linnanmäellä käynti sopii myös mainiosti tälle mimmille :)

Eilen tuhlailin taas vähän rahaa, kun löysin tarjouskorista halpoja tavaroita:

Kummatkin alennuksessa, 3€/naulakko

Pullot 3€
ikiihana Jeanne d`Arc living- lehti

Seuraavassa postauksessa esittelen hieman omia kirppari-löytöjäni. Toivon, että te jotka, ette käy kirppareilla huomaisitte, että ne ovat todellakin täynnä arteita ja löytöjä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti