lauantai 4. toukokuuta 2013

Mä tulin tänne huuteleen, kai joku mua kuuntelee.

Iltaa iltaa! Pari tuntia sitten tulin kotiin töistä, ja olen ihan rättiväsynyt, mutta kuitenkin jotenkin pirteä. Tuo kuullosti nyt todella oudolta, mutta kuvaa aika hyvin olotilaani juuri nyt. Koulutehtävät painaa harteilla ja sitten vielä pitäisi autokoulu ja työt hoitaa siinä välissä. Ja, kun vielä löytyy se oma elämä myös, vähän omaa vapaa-aikaa ja tehdä mitä itse haluaa.
Joten aika stressaavaa aikaa tässä nyt eletään ja sen takia tässä nyt en paljoa ole kerkenyt postailemaan. Mutta eipä tässä mitään muuta kuin juuri koulua, autokoulua, sukulointia ja töitä. Sitähän sanotaan, että miltä huoneen/talon järjestys näyttää, siltä näyttää myös henkilön mieli/ajatukset (vai miten se nyt menikään). Mutta jos ymmärsitte, niin se pitää kyllä nyt paikkaansa, koska huoneeni on ihan sikin sokin, eikä aikaa tahdo löytyä ollenkaan siivomiseen.

Tänään kuitenkin, kun olin töissä myin sellaisen todella ihanan peltipurkin ja ihastuin siihen heti. Oli siis aivan pakko lähteä metsästämään purkkia ja sitten tienkin nokka kohti kassaa purkki kädessä. Käteen tarttui sen lisäksi vielä kivat pyykkipojat, joiden takana on magneetit. En edes huomannut magneetteja ennekuin saavuin kotiin. Mukava yllätys! Toinen mukava yllätys oli sitten ennen kotiin tuloa kassalla, -15% kaikista ostoksista, koska henkilökuntaale. Jeejee! Palkkarahat menee varmaan siis takaisin heidän kassaan, mutta ei siinä mitään :)

Kodin tavaratalosta, 3,95€

4,95€


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti