tiistai 14. toukokuuta 2013

I'm a, mother father gentleman

Heipsis! Tulin nyt vain ilmoittelemaan, että huomenna olen siis menossa Valamon luostariin, joten seuraava päivitys tulee sitten luultavasti vasta perjantaina, koska tulemme kotiin myöhään torstai illalla. Tällä kertaa lupaan ottaa kamerani mukaan, jotta voin leikkiä paparazzia ja esitellä luostaria teille sitten myöhemmin.

Tässä on nyt vaikka mitä suunnitelmia värväilty näille viimesille kouluviikoille ja kesälomaksi, että kyllä sen jo huomaa, että kesälomafiilis alkaa kaikilla jo olemaan. Ei maistu tuo koulu enään ollenkaan, motivaationi on hävinnyt kuin tuhka tuuleen, mutta niinhän se ylensä on kun kesäloma lähestyy. Vaikka sitä töissä ollaankin koko kesäloma, on se loma koulusta kuitenkin.

Nyt pitäisi alkaa koulutehtäviä tekemään, koska niitä on taas kertynyt kasa päin, mutta ei oikein innosta ollenkaan. Ei tässä kyllä paljon vaihtoehtoja ole, kuin ottaa härkää sarvista, kun ketään ei ole kotona ja saa aivan omassa rauhassa ( yrittää ) keskittyä kouluun. Lisäksi pitäisi vielä pakata luostaria varten pieni laukku. Ja onneksi olemme vain yhden yön, koska muuten olisin taas miettimässä, että mitä otan mukaani. Tällä kertaa ei mukaan saa ottakaan ihan mitä vain, koska polvia ja olkapäitä ei saa näyttää ollenkaan luostarialueella.

Noh, minunhan piti vain tulla iloittamaan, että seuraava päivitys tulee tulemaan aikaisintaan perjantaina, mutta nähtävästi aloitin tässä taas filosoimaan ja päivitys piteni ihan vaihteeksi taas :)

Mutta olkaa nyt ihmisiksi täällä, kun minä istun luostarissa munkkien kanssa rukoilemassa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti