lauantai 10. elokuuta 2013

Counting stars

Tänään on sitten ihan erityinen päivä, nimittäin minun päiväni! Tänään kello 12 olen sitten täsikäinen.Hurjaa! Mutta ei tänään mitään sen erikoisempaa olla suunniteltu, koska kaveriden kanssahan minä vietin jo viime viikonloppuna ja sukulaisten kanssa huomenna samanaikaisesti kun veljeni rippijuhliakin. Ne sattui olemaan seuraavana päivänä, joten tyhmäähän se olisi jos ei vietettäisi samaan aikaan.

Mutta yhden lahjan aijon ostaa itselleni tänään. Pysyvän ja harkitun. Nimittäin sen tatauoinnin. Aika on nyt varattu viideltä ja alkaa tässä pikkuhiljaa jo vähän jännittämään. Joten pitäkää siihen aikaan peukut pystyssä, että selviän hengissä. Kuva tulee kyllä sitten.

Tänään tietokoneeni sanoi itsensä irti ihan totaaliseti ja lopulliseti. Se ei käynnisty millään, vaikka kuinka yritän. Ei tässä auta muu kun laittaa rahaa palamaan siihen vielä oikein kunnolla.

Rahasta puheen ollen, eilen oli viimeinen päiväni töissä. Vein sinne sitten mokaruutuja ja Kiitos-kortin. Ajattelin laittaa siitä kuvan tänne, mutta bluetooth ei tahdo tehdä yhteistyötä kanssani ollenkaan. Korkein pomo sattui olemaan paikalla myös ja hän sitten kiitti minua kesästä ja kertoi saannennsa kehuja jalkapalloharkoijen aikana yhdeltä vanhemmalta. He olivat kuulema kehuneet sitä, että puhuin ruotsia ( tällä paikkakunnalla ei ylensä osata ). Todella hieno fiilis tuli kun pomo kehuu! Työkavereilta sain sitten muumimukin joka oli täytetty lakuilla ja tikkareilla. Ihanaa porukkaa! Kirjoitusten jälkeen ajattelin jaktaa viikonloppuisin, jos he vain tarvitsevat lisää apua.

Ajattelin tänään laittaa minun ihka ihanat kamerat, jotka sain mummoltani tänne, mutta koska en saa kuvia siirrettyä tällä vanhalla koneella (koska oma rikki kuten sanottu ) en voi laittaa niitä tänne nyt. Toivottavasti saan ne pian.

Taas tuli tylsä teksti ilman kuvia..ei voi mitään. Toivottavasti ensi kerralla sitten. Kolmas kerta todensanoo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti