tiistai 20. elokuuta 2013

Tuunailua part 5 - Vinyylilevy kulho

Noniiin, eli viime postauksessa taisin teille luvata tuunailupostausta. Tässä kesäloman aikana kerkesin hieman leikkiä erilaisten ajatusten kanssa. Olen aina halunnut tehdä vinyylilevystä kulhon ja nyt olen viimein saanut sen tehtyä.

Yllätyin positiivisesti miten helppoa sen tekeminen oli! Kaikki mitä tarvitset om jonkinlainen uuninkestävä kulho, esim. kuivakakunvuoka. Lämmität uunin 125 asteeseen ja laitat vuuán uuniin, jonka päälle sijoitat vinyylilevyn. Annat sen olla uunissa noin 5-10 minuuttia, jonka jälkeen otat sen ulos uunista ja voit muunnella kulhoa oman mielen mukaan. Itse en koskenutkaan vinyylilevyyn uunista oton jälkeen, koska se näytti juuri sellaiselta kun olin toivonut. Sitten annat sen vain jäähtyä noin 10 minuuttia.

Varoitan kuitenkin, että koko kämppä haisee hetken todella pahalta, joten avasin ikkunat ja ovet "paiston" ainkana. Minä käytin tätä ohjetta kun aloitin vinyylilevyn kuumennuksen. Kannattaa käydä katsomassa! Muutenkin hyvä blogi!

Vinyylilevyn löysin medän omasta puulaatikosta. Lastenlauluja sisältävää levyä kuuntelimme pinenpänä veljeni kanssa, joten levyllä on tunnearvoa ja oma tarina.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti