sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

We’re moving all the way to the top

Hommat hoidettu! Vihdoinkin sain sokuisen ja räjähtäneen huoneeni siivottua. Se ei ole mikään pieni projekti, eikä mikään mukava kokemus :D. Mutta siitä selviää kun kuuntelee hyvää ja menevää musiikkia samanaikaisesti. Yksi biisi, joka soi tänään huoneessani paljon on alhaalla linkitetty R.I.O.:n biisi. Vauhdikkaat ja hyvä rytmiset biisit ovat juuri sopivia siivous-biisejä.
Eilen kävin ystäväni kanssa vielä salilla ja sielä hikoiltiin ja rehkittiin noin 2 tuntia putkeen. Outoa kyllä paikat ei ole niin kipeitä tai arkoja tänään ollenkaan. Taisin venytellä tarpeeksi tai jotain :) Olen yrittänyt pitää yhden päivän viikosta sali-päivänä, mutta enhän minä siinä ole kovin hyvin pysynyt. Varsinkaan seuraavana kuukautena menee suunnitelmat uusiksi, koska, kuten viime päivityksessäni kerroin, aloitan viikonloppuna ahkeroimaan ja hieman tienaamaan. En malta odottaa!
Huomenna sitten taas kouluun, kl 8.00- 16.00 ja sen jälkeen kl 17.00-19.30 teoriatunnit. Joten sinne menee koko päivä huomenna. Noh, saa ainakin nuo tylsähköt teoriat pois alta.
Eilen illalla katoin ton "The Ring" kauhu-leffan kun tuli telkkarista. Muiden puheiden mukaan se olis jotenkin todella jänskä, mut en mä nyt tiie oliko. Olihan se vähän karmiva, mut ei se kuitenkaan yöunia vieny. "EatPrayLove- omaa tietä etsimässä" on leffa joka mulla on ollu kotona kohta yli vuoden, joten eilen päätin katsoa mitä Julia Roberts oli saanut aikaan. Valitettavasti leffa oli suuri pettymys. Leffan pituus on 2 h ja 20 min., minä jaksoin katsoa sitä noin 1h ja sen jälkeen oli pakko ottaa leffa ulos joska se oli niin tylsä, että ei sitä jaksanut katsoa loppuun. Yleensä en koskaan keskeytä leffan katsomista, mutta eilen se sitten tapahtui.
Ei tässä sitten mitään ihmeempää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti