keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Antiikkia antiikkia

Kävin viime viikolla ensimmäistä kertaa sellaisissa antiikki-tapahumassa. Ikääntynyt talo, jossa myytiin paljon vanhoja tavaroita. Tapahtuma sijaitsi pienen asvalttitien varrella, kaukana keskustasta. En tiedä johtuiko se siitä, että paikka oli niin pieni, mutta mielsetäni siellä oli autoja vaikka kuinka. Ihmettelin kuinka ihmiset ovat ylipäätään ymmärtänyt,että täällä on jokin tapahtuma.Tien varrella ihmiset, jotka asuivat tien varrella, pitivät kirpputoreja omilla pihoillaan. Me emme kyllä käyneet yhdessäkään, mutta tapahtuma ja kirpputorit sen ympärillä oli jotenkin todella kaunista. Autoja parkkeerattu sinne ja tänne tienposkiin, vaikka paikka oli todella kaukana kaikesta. Ainoastaan pieni asvalttitie, paljon autoja, peltoa ja peltoa.

Me saimme vinkin tädiltäni, joka on myös hulluna kaikkeen vanhaan ja turhaan, että tällainen antiikki-tapahtuma järjestettäisiin. En tiennyt oikein mitä odottaa tapahtumalta, koska en koskaan ennen ole ollut millään vastaavalla. Mutta sovin sinne kuin nappi paitaan kaikkien vanhojen ihmisten keskelle. En oikestaan nähnyt ketään, joka olisi ollut edes vähän samanikäinen kuin minä. Mutta ei se haitannut menoani. Olisin voinut ostaa sieltä vaikka mitä, mutta päätin, että ei liiotella tai osteta mitään mitä aina ostan kirppareilta. Joten käteen tarttui vanha matkalaukku ja tee-purkki.

Olen aivan varma, että lähden samankataisiin tapahtumiin vielä uudestaan! Vaikka mielentäni jotkut tavarat olivat ylihinnoteltuja kun taas jotkut tavarat olivat todella halpoja.
Ja tässä ovat minun löytöni:....mutta koska paikka jossa tapahtuma pidettiin haisi vanhalle, puiselle ( joka ei ole huono asia ) ja homehtuneelta, joutuivat tavarat ulos tramboliinille tuulettumaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti