perjantai 12. heinäkuuta 2013

Kultaa rakkaampia!

Kuluneen viikon ajan olen, sen lisäksi, että kävin ensimmäistä kertaa antiikki-myyjäisissä, viettänyt aikaa ystävieni kanssa ja vienyt tavaraa kirpparille. Ja töitä unohtamatta.

Olen iloinen, että olen voinut viettää niin paljon aikaa ystävieni kanssa, kuin olen halunnutkin. Vaikka tietenkin  voisin varata enemmänkin aikaa heille jos vain voisin. Mutta pelkäsin, että töiden ja kirjoituksien takia, en kerkisi näkemään ystävieni niin plajon kun kesäsin ylensä. Enkä väitä, että kerkeän kuitenkaan näkemään heitä niin paljon kuin vapaana kesänä voisin.

Pidimme pienet yllätys-läksiäiset yhdelle ystäväni tyttöystävälle, joka on lähdössä armeijaan tai oikeastaan on jo siellä tällä hetkellä. Moni sanoo, että kun tytöt sinne menee, tulevat he sitten äkkiä takaisin, mutta uskon, että tämä tyttö on sen verran kova, että hän ei kipitä kotiin sieltä. Mutta vietimme siis mukavan illan järvessä uiskennellen. Yöllä kahdentoista jälkeen iski sitten nälkä, joten päätimme lähteä abc:lle syömään. En ollut alussa menossa mukaan, mutta he saivat sitten ylipuhuttua minut mukaani. Siellä sitten vietimme pari tuntia ja kotiin saavuin noin puoli kolme.

Kävin myös yhden ystäväni luona yökylässä, koska päätimme taas pitää leffaillan/yön. Katsoimme unelmien pelikirjan, Anastasian, Knight and day:n ja Notebookin. Suosikkini oli varmaan Notebook, vaikka siinä ei hirveän onnellista loppua ollutkaan. Tai oikeastaan olihan siinä onnellinenkin loppu, mutta myös surullinen. Ja nyt kukaan ei ymmärrä mitä yritän kertoa. Mutta hauskaa oli elokuvien, napostelujen ja yöuinnin kera.


Ennen mökkireissua olisi vielä tiedossa yhdet juhlat ja päätin tässä tänään, että minun on pakko vielä kesällä päästä Serenaan, koska olemme ystävieni kanssa jutelleet siitä, enkä ole käynyt Serenassa kertaakaan.

Joten näitä hetkiä odotellen näkemiin, taas hetkeksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti