sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Kick off your Sunday shoes

Tultiin justiinsa kotiin kirpparista kahdeksankymmentä euroa rikkaampina ja kaksikymmentä euroa meni pöytämaksuun. Joten tienasimme yhteensä 100 euroa, ei huono viikorahana. Loput vaatteista heitimme vaatekeräykseen ja lehtiä paperikeräykseen. Muut tavarat tulivat kotiin mukaan odottelemaan ensi vuoden kirppariviikkoa.

Kolmannen kerran tänä kesänä kävin myös tramboliinillä aurinkoa ottamassa, siis silleen aivan kunnolla. Ylenäsä käyn todella usein, mutta tänä kesänä en ole kerennyt niin usin kun ylensä olen.


Ensimmäiset herneet söin myös noin pari viikkoa sitten, nam! 


Samalla kun otin aurinkoa päätin leikata pyöreitä sulosia kuvia pullonkorkkeja varten. Saa nähdä milloin minä niistä jotain joskus teen :)
Olemme nyt kokeillut kotitehtyä pehmistä, sitä jota mainostetaan nykyään koko ajan. Meillä oli suklaan makuinen, vaikka makuja pitäisi löytyä vielä mansikka ja vanilja. Olisimme valinneet vaniljan jos sitä vain olisi ollut tarjolla. Suklaa oli ainoa jota oli kaupan valikoimassa, joten valinnanvaraa ei paljon ollut. Pakko myöntää, että suklaan makuinen pehmis maistui teennäiseltä eikä muutenkaan ollut hirveän hyvää. Mutta olishan se ihan kiva kokeilla kuitenkin, vaikka en sitä kenellekkään menisi suosittelemaan.

Eilen päätin myös käydä pienellä lenkillä ja samalla kuvailin vähän ympäristöä surkealla puhelinkamerallani :)


Sen takia, että katsoin jälleen kerran yhden suosikki leffoistani linkkaan tänne biisin leffasta, Footloose. Suosittelen katsomaan jos pidätte tanssi-romanssi leffoista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti