keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Mökkeily ostoksia


Tämä ihanuus löytyi Vaasan torilta. Sain kuulla koko pyykkilaudan historian ja monen muun vanhan tavaran elämänkerran. Mies oli todella innokas kertomaan juttua, joka oli toki todella mukavaa. Pienet punnukset maksoi  jopa 400€ ja hän toivoi saavansa vielä enemmän! Kahdet sellaiset kuulema myynyt jo. Jestas sentään sanon minä.Alkuperäinen hinta oli 25€, mutta yritin tinkiä sen 20:een. Lopputuloksena oli 22€. Pyykkilauta oli kuulema todella harvinanine muodon ja valmistajan suhteen. Itse metalliosa, jossa pyykit pestään ei ole tavallisen suora, vaan hieman kaareva ulospäin.


Tämän vaa´an löysin viereiestä kojusta Vaasan torilta. Yllätyin kuinka edullinen vaaka oli, mutta ehkä se ei enempää ylensä maksakkaan. Maksoin tästä 15€ ja rahat menevät hyvään tarkoitukseen, eli orvoille kehitysvammaisille. Mies joka möi vaa´an oli ruotsista. Hän on 27 vuoden ajan reissanut Vaasaan myymään ruotsalaisten kuolinpesiä hyvään tarkoitukseen. Onneksi olen suomenruotsalainen, niin pystyin jutustelemaan hänen kanssaan vähän enemmän.


Toisen vaa´an löysin Vaasan kirpparista ainoastaan viidellä eurolla! Se on ihanan vanha ja ruosteinen :)


Ja uutta tavaraa! Muumimuki on nyt kuulema otettu pois tuotannosta, joten viimesiä viedään. 
Ja tuo ihana teepurkki löytyi cittarista tai prismasta 7:llä eurolla.


Tämä löytyi toisesta Vaasan kirpparilta, mutta uutena "uudelta puolelta". Ajattelin hieman tuunailla kippoja kun innostun. Maksoi alle 4 euroa koko hoito!


Vanha ( tai ei nyt niin vanha ) kamera löytyi kirpparilta 10 eurolla. Vanha kunnon filmirullalla toimiva.
Kerrottuani tästä mummolleni, sain käteeni kolme lisää oikesati vanhaa kameraa <3 niistä sitten myöhemmin.


Nämä ostin Lappajärvellä pienistä käsityöpajoista. Kynttilä on käsinmaalattu, kirkolla maalattu. 
Mittari oli alennuksessa, takana pieni pala poissa, joten se maksoi 8€.


Patalaput olivat alennuksessa 5 € tokmannissa ja Hemtex:istä löysin samaa sarjaa olevan keittiöpyyhkeen kun aikasemmissa pöytätableteissa jotka omistan.


Tuubiliina 10€ ja harmaa paita 10€ on Ginatrico:sta, laukku on H&M:stä 15€ ja Jack Daniels-paita on tuurinkyläkaupasta 15€.

Sitten paljon askartelutavaraa ja mukava "Anna romun kiertää" kirja 10:llä eurolla. Sekä ihanat sisustusavaimet 5:llä eurolla.


Beiget tyynyliinat ostin indiskasta 13 €, ajattelin hieman sottailla niiden päälle jotain kiwaa joskus.
Lisäksi ostin kahta eri kangasta.


Iso pläjäyst dvd:itä, sekä Tuurista, että kirpparilta. Kengät ovat kirpparikamaa 2 €, saa nyt nähdä käytänkö ollenkaan. Lisäksi pientä ihanaa piristämään sisustusta Tuurista.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti