lauantai 15. kesäkuuta 2013

Shout it from the roof tops

Tässä viime päivinä on taas kerkenyt tekemään vähän sitä sun tätä. Kuten tavallisesti ollut hiemen töissä, mutta keskiviikko ja torstai oli sitten vapaata.

Torstaina kävin liukkaallaradalla ajelemassa. Pakko sanoa, että aluksi hieman jännitti, mutta loppujen lopuksi kokemus oli todella kivaa ja voisin vaikka mennä uudelleen ( ilman että siitä joutuisi maksamaan, tietenkin :D ). Kokeiltiin hieman äkkipysähdyksiä, pujottelua, liukkaalla kääntämistä ja liukkaalla liikenneympyrässä kykimen käyttöä. Olin ainoa radalla, koska ketään muuta ei tarvinut rataa tälllä hetkellä. Autokoulunoppettajakin hämmästeli, että ei ole koskaan ennen ollut liukkaalla yksin vain yhden oppilaan kanssa. Mutta mielestäni se oli vain todella mukavaa ja pidin siitä ihan oikeasti. Ainoat ajajat, toisilla radoilla, olivat kuskit, jotka suorittivat kakkos tai kolmos vaihdetta.

Olin samalla ostoksilla ja sillä kävin Lindexissä ja Tiimarissa vähän shoppailemassa. Lisäksi sain minun ihka ensimmäisen visa kortin. Sitä ollaankin jo odotettu. Ihana kasettikortti <3Postista kipaisin myös hakemassa VIIMEISET kolukirjani. Ja kaikki, lukuunottamatta yksi, oli tarkoitettu abeille kirjoituksia varten. Alkaa kyllä pikkuhiljaa jännittämään kirjoitukset, koska niitähän varten tässä kaksi vuotta ollaan jo kolu käyty. Mutta minua vain harmittaa, koska tätähän ollaan odotettu, sen takia käyty koulua ja nytten ei ole inspistä lukea ollenkaan. Tunuisi niin turhalta jos ainoastaan saisi huonoja numeroita, tai oikeastaan kirjaimia, sen jälkeen kun melkeen kolme vuotta sitä varten ollaan vamisteltu. Ei kannata kuitenkaan likaa stressata, sen olen oppinut. Eikä tässä hirvesti vielä stressatakkaan, kun olisi vaikka mitä luettavaa, mutta enhän ole vielä oikein ryhtynyt kunnolla lukemaan. Toivon motivaation hiljalleen tulevan.

Tässä vielä pari kuvaa edellisistä paivistäni:

Päivän sanonta:
Ei oppi ojaan kaada, eikä tieto tieltä työnnä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti