maanantai 3. kesäkuuta 2013

So we put our hands up like the ceiling can’t hold us

Aika se kun lentää vain! Kiireinen kesälomanalku ihan selvästi. Mutta nyt se onneksi on täällä ja aurinko sen kun paistaa ja mittari näyttää auringossa 35 astetta. Voisiko enempää pyytää?

Torstaina meillä oli koulussa hieman erikoinen päivä, koska saimme valita, jos menee linnanmäelle tai museoihin. Valitisin tietenkin linnanmäen ystävieni kanssa ja sielä vietimme ihanan päivän kaikissa laiteissa hurjastellen. Ostin rannekeeni suomen huippumalli haussa ohjelmassa olleelta Annikalta. En meinannut ensin tunnistaa, mutta onneksi yksi ystävistäni tunnisti hänet heti.

Linnamäenreissun jälkeen  meillä oli luokan kanssa omat juhlat, jossa hieman juhlimme kesänalkua. Todella mukavaa, kun kerrankin koko luokka juhlii yhdessä eikä ole mitään riidanaihetta. Yleensä luokamme ei tule toimeen nin hyvin, mutta tällaiset juhlat kyllä yhdistää meitä luokkana, olen siitä ihan varma. Luokkakassan rahamäärä varmaan vähenee, koska juhlapaikalla sitten oli lentänyt ( sen jälkeen kun poistuin ) yksi poika ikkunasta ulos ja ikkuna sitten ihan sirpaileina. Mutta muuten oli ihan mahtavat pirskeet, jälleen kerran :) Kiitos kaikille luokkalaisille ja vieraille. Pohkeet hieman hellinä seuraavat päivät ja perjantainpäivä koulussa meni omalta osalta yllättävän hyvin.

Lauantaina oli kauan odotetut päättäjäiset. Olin kahdessa eri päättäjäisissä, koska pikkuveljeni käy samassa rakennuksessa yläasteella ja heidän päättärit olivat pari tuntia meidän juhlia ennen, joten me istuimme koulussa noin 5 tuntia. Abit saivat valkoisen lakkinsa päähän ja hymy oli herkässä. Vaikea ajatella, että vuoden päästä se olen sitten minä! Ja parin kuukauden päästä kun lähdemme taas kouluun olen abiturientti, ajatelkaa! Vastahan minä aloitin ensimmäisen vuoteni ( toteaa vanha mummo :D ).

Illemmalla/ yöllä lähdin sitten pikkuveljeni kanssa ajelemaan mopollani, tätini synttärijuhlinen jälkeen, jotka olivat päättäjäisten jälkeen. Käväsimme pienellä yöuuinilla kahdentoista aikaan, koska en itse saanut mennä kaveriden kanssa, koska se oli kuulema niin kaukana ja moponi lampun näyttävät puiden latvoja. Onneksi saatiin sitten kuitenkin mennä hieman lähemmäs uimaan pikkuveljen kanssa. Eli talviturkki heitetty!

Eilen, sunnuntaina kävin Helsingissä pikkuveljen kanssa hieman shoppialemassa. Sinne meni stipendi rahat ja vähän enemmän. Olin kyllä aika rättiväsynyt kun kottin tultiin, koska junat sun muut olivat aivan saunan kuumia. Samankaltainen päivä kun mitä tänään on.

Valkoinen paita Monki 10€, Oranssi/mango paita vero moda 12,90€
Farkut Gina tricot 49,95€, raitapaita kirpparilta 2€

Mustat lasit Glitter 8.90€, Sormus Gina tricot noin 5€,
toiset lasit Gina tricot 7,95€, Kynsilakka Gina tricot

Cittari 19.90€

Kirpparilöytöjä, ruskeat verhot 2€ ja pitsialusta 2€
Tällä hetkellä pötkötän meidän trampan päällä arskaa ottamassa uudet lasit ja paita päällä. Macklemore:in uutta biisiä kuuntlemassa. Kolmelta aĺkaa sitten työvuoro, joten siihen asti loikoilen täällä. Kaunista päivää teille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti