maanantai 17. kesäkuuta 2013

Sitä sun tätä

Heipsis! Tällä hetkellä selailen hieman nettiautoa ja muita sivuja, jotta löytäsisin sen oikean itselleni. Tarkoituksena olisi löytää itselleni auto nyt kesäloman aikana, koska kortin pitäisi pujahataa taskuuni juuri koulun alettua, jos kaikki menee niinkuin käsikirjoituksessa lukee. Valitettavasti tämä auton etsintä ei ollutkaan niin helppoa kun luulin. Ensimmäiseksi olen itse todella nirso, ei kelpaa muuta kuin viistoperäinen (mieluiten hopea) opel astra, joka olisi alle 2500€ ja vielä ilmastoinnilla. Lisäksi ei saisi olla ajettu 300 000 tai enempää ja mieluiten viisi ovinen. Bensiinillä kulkeva ja manualinen vaihtokepillä toimiva heponen. Eikä se saisi olla missään hirmusen kaukanakaan. Hui kamala kun kuullostan vaativalta, nyt kun sen oikein kirjoitin :D Mutta pitäkää kuitenkin peukut ylhäällä, siltä varalta, että löytäsin unelmieni ihka ekan auton.

Sen lisäksi, että olen etsinyt autoa ja harjoitellut teoriakoetta varten, jonne muuten pääsen ensi kuun puolivälissä jos haluan, olen käynyt ystänäni luona pitämässä pientä leffailtaa. Päätimme katsoa Hilary Duffin teinileffoja.Todella viihdyttäviä ja hyviä, vikka sitten onkin aivan teinileffoja :) Jatkamme leffojen katselemista joku toinen ilta vielä.
Lisäksi olen käynyt töissä, tuunaillut, saanut ensimmäisen kunnollisen palkkani, käynyt moikkaamassa isovanhemiani ja huomenna olen menossa serkkuni kanssa viettämään laatuaikaa kahdestaan shoppailun merkeissä.

Töissä näin todella karmivan tapahtuman, tai oikeastaan en nähnyt itse tapaturmaa, mutta sen jälkisen hölinän, jonka se aiheutti. Suoraan työpaikkani ikkunasta näin yhtäkkia kyykkypyörän, joka oli ajanut suoraan ojaan liikenneympyrän jälkeen. Kuljettaja makoi monta metriä prätkästään ja kypärä sillä välillä. Kahden tai jopa kolmen mustanmaijan ympäröimänä ja kohta myös kahden ambulanssin keskellä mies, joka myöhemmin paljastui olevan 42-vuotias, sai ensiapua samanaikaiseti kun ihmiset alkoivat kasaantua katsomaan mitä tiellä oli meneillään. Noin puolen tunnin tai tunnin päästä kuulin kun helikopteri lensi rakennuksen yli ja arvasin heti, mitä varten se oli tulossa. Miehellä oli luumurtumia monessa eri paikoissa, mutta selvisi hengissä. Asiakkaan mukaan poliisit olivat jo muutenkin ajamassa ajoneuvon perässä, ja hän oli pakenemassa, mutta ei pysynyt tiellä. En tiedä pitääkö paikkaansa, koska lehdessä ei ainkaan mainittu mitään vastaavaa.
On se kamalaa nähdä näin läheltä miten elämä meitä voi heitellä. Miten nopeasti voimme menettää henkemme jos oikein huonosti käy. Lisäksi ihmiset ovat niin mahdottoman uteliaita ( minut mukaan lukien), että heidän on aivan pakko tulla katsomaan mitä tapahtuu, vaikka toinen voi pahimassa tapauksessa kamppailla hengestään.

Mukavaa viikonalkua teille kaikille kuitenkin ja toivotaan, että sää olisi paljon aurinkoisempi tällä viikolla kuin mitä se oli viime viikolla.

Päivän sanonta: Aamu on iltaa viisaampi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti