lauantai 22. kesäkuuta 2013

Juhannusta kaikille!

Toivottavasti teidän juhannus on mennyt hyvin. Oman juhannuksen vietin monen hyvän ystävän ja grillauksen kera. Ilta meni oikein hyvin, ainakin melkeen. Hauskaa oli kun oli hyvässä seurassa. Tässä vaiheessa voin vain toivottaa hyvää juhannuspäivää kaikille, toivottavasti ei ole hirmunen kankkunen kaikilla :)

Olen ollut vapaalla nyt kolme päivää, tiistaina, keksiviikkona ja torstainana. Jokanen päivä sisälsi jotain pientä puuhaa, jotein aika jäi tääs hieman pieneksi kirjoituksien suhteen. Mutta olen kerennyt näkemään ystäviä, käynyt rannalla, auttamassa isovanhemieni ulkotöissä, shoppailut serkkuni kanssa, käynyt kirppareilla ja mitä tärkeintä ostanut auton.
Vihdoinkin löysin juuri sopvian auton, vaikka valikoiva olenkin, löysin vihdoin sen oikean. Kerranhan minä tässä kerroin kaikki vaatimukseni auton suhteen ja kaikki toteutuivat. Okej, ehkä se oli hieman kaukaa haettu, noin kahden tunnin ajomatka. Mutta kotiin tuli uusi auto mukaan, ja hieman tigittyäkin saatiin. Nyt alkaa vain auton siivous. Se ei nimittäin ole mitenkään puhdas, ei sitten ollenkaan. Mutta onneksi tässä vielä on aikaa, ennenkuin se autokortti sujahtaa taskuun.

Olen tässä huomannnut, että taidan pitää vanhoista herätyskelloista. Kuvailin hieman kelloja joita löysin kodistamme. Eikö olekkin ihania? :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti