lauantai 11. tammikuuta 2014

1 + 1 = 11


Kotona taas! Olen ollut nämä pari viimeistä päivää ystäväni riesana, koska päätimme satsata matematiikkaan oikein kunnolla. Eilen laskimme oikein neljä tuntia putkeen ( mitä nyt välillä hieman poikkesimme aiheesta :) ) ja tänään kolme tuntia ja siihen päälle vielä kaksi matikkatuntia koulussa, joten matemaattinenyliannostus näille päiville on saavutettu. 

Siinä ohessa pyöräytimme marjapiirakan ja katsoimme kaksi leffaa, samalla kun päätimme mässyillä terveellisesti. Kävimme Lotan naapurissa lainaamassa kolmelta pieneltä tytöltä barbileffoja ja muita lastenelokuvia. Kyllä siellä vähän ihmeteltiin, kun isot tytöt tulee lainaamaan lastenleffoja, kun siellä kotona pienet tytöt juuri katsoivat klikkaa mua:ta. Lopulta saimme valittua suuresta kokoelmasta pari barbileffaa ja Liisa ihmemaassa ( koska on kuulema häpeä, että en ollut nähnyt sitä :D ). Olihan se hieman nostalgista katsella lastenelokuvia.

Nopeasti vierähti pari päivää poissa kotoa. Nyt on kyllä vatsalihakset saaneet kyytiä, kun on taas naurettu niin paljon, että kyyneleet valuivat.

Huomenna ohjelmassa olisi päivällä laspuudenystävän kanssa hengailu ja salilla käynti sitten iltapäivällä/illalla. Mukava taas nähdä vanhaa ystävää ja vaihtaa taas kuulumisia oikein kunnolla. Kun yläasteen jälkeen ei enään nähty yhtä usein, sitä alkaa arvostamaan näitä tapaamisia vain enemmän ja enemmän.

Olen maalaillut hieman taulujen kehyksiä valkoisiksi,
 jotta ne sopisivat sisustuskeen paremmin. Vielä olisi pari taulua jäljellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti