perjantai 24. tammikuuta 2014

Let go

Onpa outo ja tyhjä olo nyt kun koulu on ihan loppusuoralla. Eilen oli minun ihan viimeinen "tavallinen" koulupäivä. Nyt ei ole kuin matikankoe maanantaina ja sitten vain kirjoituset jäljellä. Ja tietenkin kaikkein tärkeimmät, penkkarit ja abiristeily.

Ajattelin aina, että tämä päivä, kun voin vain olla kotona eikä tarivtse lähteä kouluun tuntuisi jotenkin todella ihanalta. Nyt melkein toivoisin, että minulla vielä jatkuisi koulu. Eniten jään kyllä kaipaamaan välitunteja ystävien kanssa, kun vain oltiin ja sekoiltiin :D Nyt ei nähdä enään joka päivä. Turhaan tässä nyt synkistellään, koska onhan se kuitenkin ihanaa, että ei taritse enään tunneilla istua ja toivoa, että olisi jo kotona tai jossain muualla.

Penkkarisuunnitelmat alkavat olemaan jo kunnossa, pientä fiilaamista vielä jäljellä, mutta eiköhän se vielä siitä selviä. Ainoa este tällä hetkellä on rehtorimme, joka ei ole samaa mieltä kanssamme meidän suunnitemistamme. Joudumme siis kertomaan rehorille penkkari suunnitelmistamme ja hänen kuuluu hyväksyä ne. Joka vuosihan niitä sääntöjä on rikotta, mutta saa nyt nähdä mitä tänä vuonna tapahtuu.

Vein hieman tavaraa penkkareita varten kouluun.
Ei taida olla ihan laillista ajaa näin täydellä autolla?


Meidän koulussa on perinteenä ,että abit valtaavat koulun ja jättävät sen kamalaan kuntoon, jotta kakkoset saavat sitten siivoa meidän jäljet kun lähdemme rekan kyydissä heittämään karkkia ympäriinsä. Meidän lukiohan on samassa rakenuksessa kun yläaste, joten hekin saavat ottaa osaa meidän suureen päivään ryömimällä tunnelin kauttaa kouluun, osallistumalla ohjelmiin jotka me olemme keksitty ja vain tottelemalla meitä kun me otamme vallan koulussa. Tunnin vietämme koulun liikuntasalissa, jolloin meillä on ohjelmaa niiin oppilaille kuin opettajille. Opettajille hankimme joka vuosi hupaisia lahjoja, jotka voin jakaa teidän kanssanne kun penkkarit ovat ohi. Joka vuoden abeilla on oma teema, jonka mukaan pukeudutaan, tehdään musiikkivalinnat ja koristellaan koulu.

Penkkari-haalarit ja pari kangasmerkkiä jotka ostin niitä varten :)
Viime viikolla saimme haalarimme, joten nyt voin alkaa koristelemaan niitäkin. Valitettavasti en omista tekstiilitusseja, joten niitä täytyy vielä ostaa. En tiedä vielä mitä niiden päälle kirjoitan tai piirrän, mutta enköhän minä jotain vielä keksi.

Eilen olin katsomassa kolmen ystävän kanssa elokuvaa nimeltä " 100-vuotias joka hyppäsi ikkunasta ja katosi". Ruotsalaista osaamista tämä. Täytyy sanoa, että todella jännä elokuva oli :D Mutta hyvä se oli, joten suosittelen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti