sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Hello 2014, goodbye 2013!Uusi vuosi on taas alkanut uusien haasteiden ja mahdollisuuksien kanssa. Uuden vuoden tulessa ihmiset alkavat katsoa taakseen vanhaa kulunutta vuotta ajatellen. Mitä silloin tuli tehtyä vai jäikö paljon tekemättä.


Minun oma vuosi 2013 oli ihan hyvä vuosi, vaikka tämän vuoden ensimmäisenä päivänä väitin ystävälleni, että viime vuosi ei ollut millään lailla kehumisen arvoinen. Mutta nyt tarkemmin ajateltuna, niin olihan se ihan hyvä vuosi, eikö? Väitettyäni viime vuotta huonoksi, ajatuksissani pyöri ukkini poismeno ja kaikki kamalat sairaudet, jotka jatkuvasti pyöri ajatuksissa. Sitten jälkeenpäin ajateltuna, viime vuonna tapahtui niin paljon hyvääkin, että ei sitä vuotta kuitenkaan huonoksi voi leimata.

Vuosi 2013 alkoi perheen parissa raketteja ampuen ja hyvää ruokaa syöden, hyvässä seurassa.

 • Helmikuussa sitten tuli vanhojen tanssit, jotka olivatkin sitten yllättävän hauskat loppujen lopuksi. Tanssien jälkeen järjestimme luokkamme kanssa ensimmäiset luokkajuhlamme, jotka ovat olleet tähän asti parhaat luokkajuhlamme, vaikka siellä sattui vähän sitä sun tätä ;). 
 • Kirjoitin ensimmäset ylioppilaskirjoitukseni. Kaikki läpi ihan hyvin arvosanoin, mutta tietenkin olisi voineet olla paremmat, varsinkin kun parissa kokeessa ei ollut kiinni kuin parista tai vain yhdestä pisteestä. Harmillista, mutta sellaista se elämä nyt välillä on.
 • Sitten yksi vuoden kohokohtia oli ajokortin saaminen. Inssissä jännitin niin, että käännyin väärään suuntaan pari kertaa, mutta ensimmäsellä yrityksellä läpi kuitenkin, onneksi. Nyt sitten seisoo pihalla ihan oma opeli :)
 • Ajokortista päätellen, täytin myös 18 vuotta viime vuonna! Syntymäpäiväjuhlani ystävien kanssa olivat todella onnistuneet, vaikka vietimme niitä hieman etukäteen.
 • Samana päivänä kun täytin 18 hankin itselleni jo kauan halutut lintu-tatuoinnit.
 • Pikkuveljeni pääsi ripiltä.
 • Kesätöissä olin koko kesän ja hieman sen jälkeen, joten taskurahaa kertyi pikkasen aina. Toivon vielä voivani jatkaa siellä kirjoitusten jälkeen, koska tämä on ihana työpaikka, josta löytyy ihanat työtoverit.
 • Vuonna 2013 oli kyllä täynnä juhlia, joista on syntynyt monta ikimuistoista hetkeä. Niitä ajatellessa tulee pakostikkin hymy huulille :D
 • Koulun kanssa kävimme Berliinissä, ihanan lauman kanssa. Opettavainen ja ikimuistoinen reissu kaikkine kommeluksineen.
 • Aloitin viimesen lukiovuoden ja nyt ei ole enään paljon jäljellä!
 • Me kävimme taas perheemme kanssa joka vuotisella mökkilomallamme. Nytkin parhaillaan yritämme löytää tämän vuoden mökkiä, hieman myöhässä olemme liikeellä,mutta eiköhän sieltä vielä sopiva löydy.
Tämä vuosi alkoi ystävien ympäröimänä. Päätimme, että nämä juhlat olisivat hieman hienommat kuin medän muut ns. tavalliset juhlat. Hieman hienommat vaatteet, ruokaa seisovasta pöydästä, snapseja ja drinkkejä, raketteja ja hyvää seuraa. Meitä oli noin kaksikymmentä henkilöä juhlistamassa uuden vuoden alkua. Hyvin onnistuneesti sujuvat juhlat aamu seitsemään asti.Tänä vuonna toivon saavani tehtyä joitakin asioita:
 1. Viettää niin paljon aikaa kuin mahdollista ystävieni kanssa, varsinkin kesällä. Suunnitelmissa on jo aiemmin mainittu ulkomaanmatka kirjoitusten jälkeen, serena, säkänniemi, yyteri jne.
 2. Ylioppilaaksi pääseminen toivotuilla arvosanoilla.
 3. Penkkareita ja abirysteilyä odotan vain enemmän ja enemmän.
 4. Toivon, että löydän sen unelmaammatin ja tiedän minne suuntaan lukion jälkeen. Alkaa olemaan jo hieman kiire.
 5. Muutto kotoa korkeakoulun perässä. Sitten saan sisustaa oman luukkuni oman maun mukaan.
 6. Enemmän DIY-postauksia.
 7. Koska ostin uuden puhelimen, otan nyt enemmän kuvia, joten postauksista ei tule niin tylsiä :).
( Nappasin kuvat ihanalta ystävältäni, jotka hän otti raketeistamme, Kiitoos! )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti