maanantai 6. tammikuuta 2014

Jouluale ostoksia ja kirpparikiertelyä

Ensimmäiset jouluale ostokset on nyt ostettu ja penkkareita varten vaatetusta hankittu. Kävin lauantaina pienellä reissulla neljän ystävän kanssa. Ensimmäinen kunnollinen pysäkki oli Salossa, siellä kiertelimme hieman kirpputoreja, tarkalleen ottaen kolmea kirpputoria. Ajattelin, että nyt hankitaan ainoastaan tavaraa penkkareita varten, mutta kuten jo tiedätte, käsiini tarttuu aina jotain ylimäärästä.

Tässä joitakin ostoksia:

Neule: H&M 9,95€, Farkut: JC 28€ ( oli 50% alenuksessa! )

Peltipurkki: Kirpparilöytö 3€.
 Liimasin vielä kivan mainoksen siihen päälle.


Sieltä lähdimme sitten kasvihuoneilmiöön. Voi apua kuinka ihana paikka! Suosittelen todella ihan kaikille, vaikka asuisitte hieman kauempaakin! Olisin voinut ostaa koko paikan tyhjäksi. Tästä kun painat pääset heti heidän kotisivuilleen. Tämä paikka sijaitsee Nummessa, eli Salon ja Lohjan välissä. Paljon vanhaa ja retro tavaraa. Jos olet samanlainen kuin minä, siis hurahtanut kaikkeen vanhaan, tänne teidän kannattaa suunnata.
Jos otan pienen tauon matkaoppaana olemisesta, niin löysinhän minä täältä sitten jotain pientä päällepantavaa penkkareita vartenkin. Kävi ilmi taas jälleen kerran, että taidan olla aika nirso, kuten monen muunkin asian suhteen :D. Vielä puuttuu kyllä tavaraa, mutta nyt on jo hyvä alku.

Matkaan lähdin siinä kello yhdeksän aikaan aamulla. Minä toimin taksina, joten kävin poimimassa muut matkan varrella kyytiin. Kirppareissa kierteleminen, pizzan syöminen, Plazassa shoppaileminen ja kasvihuoneilmiössä ihaileminen sekä matka kesti yhteensä sitten yli yhdeksän tuntia, koska kotona olin taas kello puoli seitsemän aikoihin. Mukavasti meni taas siinä yksi joululomapäivistä.

Asiasta kukkaruukkuun niin, nyt on sitten hankittu uusi kapula, siis kännykkä. Minulla oli ennen tätä uutta todella vanha sony ericsson, josta sain kuulla jatkuvasti :D. Nyt sitten päätin joulurahalla ostaa uuden ja päädyin samsungin s4 miniin. On tässä vielä vähän tottumista, mutta vielä olen ollut ihan tyytyväinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti