tiistai 9. huhtikuuta 2013

Let’s take a trip to Sunset Boulevard in the city of stars

Tänään on siis tasan kuukausi siitä kun kirjoitin ensimmäisen postaukseni. Olen kyllä ennenkin yrittänyt kirjoittaa blogia, mutta näin kauan en ole vielä koskaan kirjoittanut ja nyt se sitten jatkuu vielä kauan etiäppäin.

Tänään on ihan väsy olo. Koulussa iltapäivällä alko väsyttää ja äsken sitten otin noin tunnin nokoset. Ei ollu mitenkään tarkotus nukahtaa, koska mulla on vaikka hur mycket koulutehtäviä kun pitäs tehä. Mutta nyt sitä energiaa ei oikee tahtos löytyy enää mistään :(.
Sunnuntainahan me suuntasimme nokkamme Tampereelle ja minä jäin Ideaparkin kohtaa pois kyydistä, kun muut taas jatkoivat matkaa Tampereen hevosmessuille. Me lähdimme aamulla kello 10 kotoa ja oltiin perillä kello 12 aikaan. Ideaparkissa pyörin sitten noin viitisen tuntia, neljä tuntia meni helposti kun kauppoja ja rahaa vielä löytyi, mutta neljännen tunnin jälkeen alkoivat rahat loppu ja jalat alkoi tuntua ihan spageteilta, joten viimenen tunti mateli eteenpäin omasta mielestäni.
Sunnuntaina sitten tuhlasin loppujen lopuksi aikalailla tasan satasen. Nyt sitten ollaan melkeen ihan ilman rahaa ja sitä tässä parin viikon päästä tarvittaisiin, kun Berliinin matka lähestyy. Hyvä idea multa taas! :D Noh, täytyy mennä mun säästöille vähän tönkimään sitten :)

Askartelutarvikkeita Tiimarista ja Sinellistä, noin 20€

Kouluvihkoja, Berliini matkaopas 12,90€
ja sisustussydän 2,50€

Laukku alennuksessa 10€ Nahka albertista,
bandau Lindexistä 10 €, body shopista saippua 3,50€
Mangon paita 10€ ja pomuloita glitteristä


Sitten ostin vielä vähän synttäsrilahjoja parille ihmiselle, mutta niitä en aijo täällä näytellä...vielä ainakaan. Ehkä joskus vielä, saa nyt nähdä. Mutta siinä oli siis minun sunnuntai ja maanantai meni sitten kolussa oleskellen ja mummolla olin koko loppuillan. Tänään sitten olisi tarkoitus lukea vielä vimeiseen kokeeseen, joka on sitten ens viikon perjanataina.Toivottavasti löydän sitä motivaatiota josktain :D
Mukavaa illanjatkoa nyt sitten teille, kuunnelkaapas vielä päivän musiikkivalintani! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti