sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

You can count on me like 1, 2, 3

Eilen meillä oli todella mukava ilta kaveriporukassa. Eddie täytti pari viikkoa sitten 18 vuotta ja päätettiin, että pidettäisiin yllätysjuhlat hänelle. Onnistuneesti sujui koko homma, onneksi!
Valitettavasti se meni näin myöhäseen, koska hän täytti 18 keskellä koeviikkoa, joten meidän piti siinä sitten vähän odotella ja sitten seuraava viikko oli juhlapaikka varattu jo toiselle ryhmälle, joten eilinen päivä oli ainut mahdollinen päivä meille. Ainakaan hän ei osannut odottaa tätä, kun olimme niin myöhään järjestämässä juhlaa :)
Aluksi siis menimme pari tuntia aikaisemmin vähän valmistelemaan paikkaa ja sitten me kuskasimme Eddien juhlapaikalle " The bitch is sleeping"-unisilmälaput silmillä. Sitte skoolasimme vähän skumpalla ja juhlat alkakoon! Siellä sitten pelasimme, tanssimme ja pidimme hauskaa noin viitisen tai kuutisen tuntia. Valitettavasti unohdin kameran kotosalle :(
Synttäsrisankarille ostin snapsilasit, avaimperälampun, leluauton (koska ei omista autoa) ja korkinavaajan. Paikanpäältä löytyi toinenkin 18 vuotta täyttänyt, joten hän sai samanlaisen paketin :)
                                   
                                   

Huomenna olisi sitten tasan viikko Berliini-matkaan! Alkaa jo vähän jänskättämään. Mutta meillä on niin paras ryhmä tulossa mukaan sinne niin matkasta ei voi tulla muuta kuin onnistunut. Viime viikolla me saimme ohjelmamme, mitä ja milloin me teemme mitä. Nyt ei pitäsisi kun suunnitella mitä ottaa mukaan (sää ei ole suoranaisesti lämmin tai kylmä, joten joitain vaikeuksia vatteiden suhteen tulee olemaan) ja matkavakuutuksen hankinta. Viime vuonna kun kävimme Roomassa, pidimme päiväkirjaa ja sitä rataa aijon myös jatkaa Berliinissä. Sitten kotiin tultuani aijon teille tiivistää reissuni kohokohdat.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti