lauantai 13. huhtikuuta 2013

This is not a drive by

Heipparallaa! Siitä onkin aikaa, kun viimeksi jotain olen teille postannut. Mutta kiirettä on pitänyt, niin koulun kun autokoulun ja töiden kanssa. Joten ylimääräistä aikaa ei oikein ole herunut nyt. Ja silloin kun olisi kerkenyt, olen nukahtanut sohvalle kuin pieni lapsi. Taitaa olla tämä ilma kun tekee niin väsyseksi, kun ei se lumi näytä lähtevän vielä. Mutta eiköhän se pikkuhiljaa ole haihtumassa kun nyttenkin sielä sataa vettä.

Eilen olin ensimmäistä kertaa siis töissä, minun tulevalla kesätyöpaikalla. Aloitan tässä pari kuukautta aikaisemmin, hieman kuin harjoitteluvaiheena, jotta sitten kesällä olisin kärryillä kuinka asiat hoidetaan. Mutta kuten aikaisemmin sanoin olen vain perjantai iltapäivisin ja viikonloppuisin töissä, jotta koulutyöt eivät kärsisi niin paljoa. Eilen siis aloitin kolmelta ja lopetin seitsemältä. Työporukka oli aivan huippu, hauskoja ja kaksimieleisiä ihmisiä oli tupa täynnä. Onnistuin selviämään ensimmäisestä työpäivästä ilman klommuja tai suurempia mokia. Ihan onnistunut päivä sanoisin.

Tänään sitten tapahtuu vähän jänniä juttuja, mutta niistä sitten enemmän huomenna! Nyt tuli vähän tylsä päivitys, mutta ainakin tiädätte, että olen vielä hengissä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti