perjantai 19. huhtikuuta 2013

Put a flame to every single word you ever said

Heipparallaa! Siitä nyt on tovi aikaa siitä kun viimeksi kirjoitin. Pahoittelen, mutta aikaa ei ole herunut. Eikä tässä oikeastaan paljoa ole tapahtunutkaan.
Tänään oli maantiedonkoe, jonka tentin, ja se meni aika surkeasti, tai noh, ehkä jonkun 7:an arvoinen. Siinä oli todella monta asiaa josta en edes muista lukeneeni mitään. Mutta kokeen jälkeen lähdin sitten "kaupunkiin" ostoksille parin ystävän kanssa. Löysin sitten Latvalasta ihanat purkit ja pullon ( jonka aijon koristella, joskus).

Olen aivan ihastunut uusiin purkkeihini, mutta en vain oikein vielä tiedä mitä sinne laittaisin. Se jää vielä yllätykseksi meille kaikille. 
Viimenen teoriatuntikin on nyt käyty! Nyt voin vain nauraa heille, jotka vieä menevät teoriatunneille :D Tiedän, olen todella ystävällinen. Päätin muuten, että käytän arkkuani, jonka ostin kirpparilta askartelulaatikkona. Sinne sopivat kaikki pieni todella näppärästi.


Nyt pitäisi aloittaa kolutehtävän, joka sisältää suuren projektin. Meidän kuuluu ottaa selvää jostakin aiheesta ja kirjoittaa siitä suuri esitelmä. Teemakseni valitsin naisten aseman muuttuminen yhteiskunnassa ja kodissa. Omasta mielestäni se on aika milenkiintoinen aihe, koska se kertoo omalla tavalla myös minun historiasta ja siitä miten olisin itse voinut joutua elämään kauan aikaa sitten. Mutta saa nähdä aloitanko tämän projektin vasta Berliinireissun jälkeen.

PS. Vanha nalleni löysi uuden paikan :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti