torstai 4. huhtikuuta 2013

When I look at you, I see forgiveness, I see the truth

Tästä päivästä tuli sitten vielä tällainen kotipäivä. Eilen oli kyllä jo parempi olo kun aikasemmin, muttakun se yskä vielä piinaa päätin, että pysyttelen vielä kotona, että en saa syitä niskoilleni jos joku sairastuu koulussa :). Jos nyt rehellisisä ollaan heräsin ihan äsken, mutta aikasiemmin kuin eilen kutenkin :D. Suunnitelmissa oli tehdä koulu-juttuja kun kotona olen, mutta niitä en ole jaksanut millään edes vilkaista.

Sen sijaan katsoin pari teinileffaa, siis ihan teiniteinileffaa. Kummatkin oli Miley Cyrusksen tuotantoa. Ensimmäinen oli "LOL", joka oli todella huono. Siinä ei oikein ollu sitä juonta mukana ollenkaan, ja jos siellä nyt joku oli niin sukea sellainen oli. Siinä vain pomppi teinejä sinne ja tänne, rakastu, pommppas sänkyyn, biletti ja veti ruohoa. Ei ollenkaan mun makuun. Vaikka ihan söpö rakkaustarinahan siellä oli ;)


Mutta sen sijaan se toinen leffa "The last song" oli todella koskettava ja ihana.Kyyneleet valahti poskillani moneen kertaan.Tässäkin leffassa oli ensiksi kuriton teini, jolla ei ollut oikein minkäänlaista suhdetta isään, vanhempien eron jälkeen. Mutta kun Ronnie rakastuu Georgialaiseen poikaan, alkaa hänen sydän hieman sulahtaa. Kotona alkaa sujumaan, mutta sitten pommi putoaa Ronnien ja hänen veljensä syliin . Heidän isällään on syöpä ja kuolee pian. Tytär ja isä saa korjattua välinsä ja samoin Ronnie ja Will, vaikka heidän suhteensa hieman hankala olikin. Kannattaa katsoa, jos ei vielä olla katsastettu.


Tänään sitten voisin vaikka katsoa "Save the last dance 2". Ykkönen mulla on kotona ja se oli todella hyvä ja koskettava mun mielstä, joten todella korkeat toivomukset myös kakkosen suhteen.
Tästä postauksesta tulikin nyt sitte aika lailla elokuva-postaus, joten vosinpa laittaa ton musiikin kans " The last song" elokuvasta. Ihan yees sekin :)

Jotta saatas vähän vaihtelua tähän postaukseen,  lisään vähän joitain viisaita sanoja tänne :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti