lauantai 6. huhtikuuta 2013

Live my life

Nyt tulee jo toinen postaus tänään, mutta tänään olen kerkeny tekemään niin paljon, että juttua riittää. Ensinäkin tahdon huomauttaa, että en ole katsonut televisiota tänään ollenkaan ja se onkin suurin syy miksi tänään olen saanut tehtyä jotain, joten enemmän tällaisia päiviä minulle vain. Suosittelen myös teille, yllättävän paljon sitä tekee kun ei tv:tä katso.
Tänään siis tartuin härkää sarvista ja ryhdyin siivoomaan vaatekaappiani. Ei se vieläkään ole mitenkään siisti tai järjestelmällinen, mutta tavaraa lensi pellolle vaikka kuinka. Roskiin meni iso kasa laukkuja ja muuta krääsää, lisäksi sain kerättyä kolme pussillista vaatteita, jotka joutavat kirpparille kesällä. On se ihme, että löysin taas niin paljon vaatetta joita en käytä, vaikka viime vuonna kävin läpi vaatekaappini sisällön samallatavalla. Näköjään mieli voi muuttua nopeasti vuoden aikana. Nyt mahdun vaatehuoneeseeni taas!
Tätä projektia olen suunnitellut jo kauan, mutta aina tuppaa tulemaan kiire tai ei kerkeä tai jaksa...tai sitten löytyy jotain muita hyviä tekösyitä. Onneksi sain sen nyt tehtyä!Vanhat farkutkin sain leikattua kesäisiksi, mutta vielä täytyy odottaa,että löytäisin toimivan ompelukoneen, jotta saisin vähän hienommaksi "uudet" pökäni.

Tänään käväsin sitten äidin ja mummon kanssa kolmessa eri kirpparissa ja mulla palo sinne sitten 25 €.

Arkku makso 18€ ja vaikutti ihan uudelta, valkoinen hyllykkö makso vain 3€ ja löysi paikkansa heti vaatekaapistani, valkoinen kynäpurkki makso 0,50€ ja Tom Cruisen leffa Knight and day maksoi 3€ ja oli vielä muovissa, joten ihan uusi oli tämäkin.
Olen todella tyytyväien löytöihini. Siellä oli myös vanhoja matkalaukkuja , jotka maksoi 30 ja 25 €. Lisäksi löysin pienen ja vanhan gramofonin ( kai se noin kirjoitataan?) joka maksoi 20€. Sellainen olisi myös todella cooli sitten omaan kämppään, vaikka ei sitä käyttäisikään.

Huomenna sitten lähden taas vähän rahaa tuhlaamaan Tampereelle. Muut porukat on lähdössä joka vuotisille hevosmessuille, mutta mua ei oikee kiinnostas koko päivää siellä olla, joten päätin, että lähden ideaparkkiin shoppailemaan. Pari juttua on ihan pakko ostaa, joten toivon, että löydän ne sitten sieltä, esim pari 18 vuotis synttärilahjoja parille ystävälle :) ja itselleni vihkoja, se farkkupaita, tiimarista askarteluvehkeitä, body shopista saippuaa ja toivottavsti hemtexistä jotain kivaa ja pientä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti